tag:blogger.com,1999:blog-5580605219802553894.post712467243575329604..comments2023-10-02T07:23:08.575-07:00Comments on Fru Jonssons Kök: Kokos och rabarberglass i hemmagjord mandelstrutLinnhttp://www.blogger.com/profile/10940248255501928897noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5580605219802553894.post-88999459813310689972012-05-28T12:14:15.962-07:002012-05-28T12:14:15.962-07:00Tack så mycket för att du tog dig tid att kommente...Tack så mycket för att du tog dig tid att kommentera och tipsa. Suger åt mig all kunskap jag kan!Linnhttps://www.blogger.com/profile/10940248255501928897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5580605219802553894.post-24945244752362214872012-05-27T12:12:11.257-07:002012-05-27T12:12:11.257-07:00Hej på dig
Det är inte så lätt att rulla rån.
Jag ...Hej på dig<br />Det är inte så lätt att rulla rån.<br />Jag har ett särskilt rånjärn som jag köpt på Lidl och det var med en strut i plast som är lätt att rulla på. Men det tar tid att läa sig. Jag märkte att det är viktigt att smöret har svalnat rejält annars vill det rinna ut när man gräddar och man bränner sig lätt.<br />Sen måste man vika struten i botten så att glassen inte rinner ut.<br />Jag använder mig av hushållspapper cnär jag rullar för att inte bränna mig. Jag brukar späda smeten med vatten när det tjocknar då blir rånen sprödare.<br /> Hoppas att det går bra. Roligt att du kommentera.kristinahttp://kristinakicki.bloggplatsen.se/noreply@blogger.com