...så spännande, men tankspridd som jag är höll jag på att glömma tiden. Tur att maken fanns hemma för att påminna mig. Resultatet blev lyckat, men nästa gång ska jag tillsätta lite salt också. Idag gjorde jag så här:
Blanda:
5 dl frön (jag tog 1 dl lin, 1 del sesam, 1,5 del pumpa, 1,5 dl solros)
3 ägg
3 dl riven ost (jag tog Brännvinsost)
2 msk keso
1 msk majonäs
1,5 tsk bakpulver
Häll sedan allt på en plåt. Forma till en fyrkant och grädda i ca 15 minuter på 225 grader. Låt svalna något och skär sedan i bitar. Perfekt att stoppa i frysen och ett litet tips från coachen: TA DET LITE LUGNT OM DU HAR KÄNSLIG MAGE:)
Receptet hittade jag HÄR.
Första fröbrödet i Fru Jonsson Kök |
![]() |
Avnjöts med lite smör på |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar