Jag serverade gratängen med kycklingfilé och en tomat och rödlökssallad. Skivade en halv rödlök och 4 små tomater. Hällde över en skvätt balsamvinäger, olivolja samt salt och peppar. MUMS!
En salig blandning om allt från Husmanskost och Äta ute, LCHF och Tårtor, Yogamat och Kokböcker
fredag 25 maj 2012
Potatisgratäng med chevré
I de bästa världar skulle alla mat lagas från grunden och fabrikslagat förbjudas, men visst är det skönt att en underbart varm dag som denna njuta lite extra i solen och fuska (!?) lite med maten i stället. Färdig potatisgratäng. Bara att hälla över i en smord form och gratinera i ugnen en knapp halvtimma. För att lyxa till den lite smulade jag lite chevréost över innan jag ställde in den i ugnen. Chevré i potatisgratängen blir SÅ GOTT!
Etiketter:
Kyckling,
Potatis,
Sallad,
SnabbtOchEnkelt
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar