onsdag 8 augusti 2012

Vit Chokladpannacotta

Serverade vit chokladpannacotta till lakritspannacottan. Fick idén efter ett restaurangbesök då jag fick hela tre sorters pannacotta. Hallon, lakrits och vit choklad. Jättegott, fast nu är det sockerfritt och LCHF som gäller och vill du ha recept på LCHF-pannacotta så hittar du det här och här.



3 portioner

3 dl grädde
50 gram vit choklad
1,5 gelatinblad


  1. Lägg gelatinet i blöt
  2. Hacka chokladen 
  3. Koka upp grädden
  4. Smält chokladen i grädden under omrörning
  5. Tillsätt det urkramade gelatinet
  6. Rör om tills gelatinet smält. Sila sen ev gräddblandningen
  7. Häll upp i glas och låt svalan i kyl
  8. Servera gärna med färska bär





1 kommentar:

  1. Pannacotta är alltid uppskattat, bra med en variant på LCHF också :)

    SvaraRadera