tisdag 17 april 2012

Rödspätta LCHF



4 port

800 g rödspättafilér
300 g skalade räkor
450 g spenat
4 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 msk pressad citron
2 dl riven ost 
Dill
Salt
Peppar

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Smörj en ugnfast form
  3. Skölj spenaten och förväll i stekpanna. Använder du frusen spenat kan detta hoppas över, men tänka på att krama ur överflödig vätska ordentligt.
  4. Lägg fisken med skinnsidan upp på en skärbräda. Salta och peppra. 
  5. Bred spenat på fisken rulla ihop och lägger över i den ugnsfasta formen. 
  6. Blanda räkor, creme fraiche, grädde, dill, citron, salt och peppar. 
  7. Häll blandningen över fisken och toppa med riven ost.
  8. Gratinera i ugnen ca 15 min eller tills fisken är klar
Recept idé HÄR ifrån!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar