onsdag 27 februari 2013

Vit chokladmoussé med kesella


Receptet hittade jag på Arla
Min man gillar INTE efterrätter med vit choklad, med undantag på den här. Han har redan beställt en ny omgång och jag kommer absolut att göra den igen. Fast inte riktigt än...det finns så mycket annat kul att prova också.









4 portioner
1 dl vispgrädde (laktosfri för min del)
80 gram vit choklad
1 ägg
0,5 dl Matkvarg (laktosfri)
Bär att garnera med

  1. Vispa grädden
  2. Smält chokladen försiktigt över vattenbad. Den ska bara precis smälta.
  3. Vispa ägget och tillsätt chokladen under kraftig omröring.
  4. Rör ner kvarg och därefter den vispade grädden
  5. Häll upp moussén i små glas och låt stelna i kyl minst en timma
  6. Garnera med bär innan servering

1 kommentar:

  1. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

    Hälsningar

    http://www.Fooduel.com

    SvaraRadera