tisdag 1 maj 2012

Laxpytt med dillcrème LCHF


En snabb, enkel och god lunch. Perfekt att ta med i matlåda
 och går lätt att variera.
1 portion

1 laxfilé skuren i tärningar
1/4 liten zucchini
1/4 purjolök
3 stora champinjoner
1 vitlöksklyfta
1 dl crème fraiche 
1 msk dill
0,5 msk citronsaft
Salt och peppar

  1. Skär zucchini, svamp och purjolök i ungefär lika stora bitar
  2. Pressa eller hacka vitlöken
  3. Fräs allt i en klick smör eller olja i stekpanna. Lägg i laxbitarna på slutet. Laxen blir klar på bara några minuter
  4. Gör undertiden dillcrèmen genom att blada crème fraiche, dill, citron samt lite salt och peppar
  5. Salta och peppra eventuellt laxpytten och servera med dillcrèmen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar