tisdag 29 maj 2012

LCHF Lunch Lax och Stuvad Spenat

En enkel och snabb lunch. Kanske i minsta laget så här i efterhand, men jag tror att det är vanligt att äta för mycket och det är ju inte heller bra. Nåja, gott var det i alla fall och för den som inte äter strikt LCHF är ett par potatisar till perfekt.

1 port

100 g lax
100 g spenat
0,25 dl grädde
1 msk créme fraiche
Salt & Peppar

Kalorier ca 355

  1. Salta och peppra laxen och stek den några minuter på var sida och lägg sen åt sidan.
  2. Låt spenaten tina i stekpannan (eller använd färsk). Häll sedan på grädde och créme fraiche. Låt puttra någon minut. Salta och peppra.
  3. Lägg upp och servera.


1 kommentar:

  1. Det där lät inte dumt! Äter spenat alldeles för sällan...

    SvaraRadera